Post-hbo-Cultuurbegeleider
Wil je als ICC’er meer coachingsvaardigheden en meer inhoudelijke kennis op het gebied van cultuuronderwijs opdoen? Geef je op voor de post hbo-opleiding cultuurbegeleider. Leer hoe je verschillende theoretische kaders van cultuureducatie met elkaar verbindt en hoe je je team begeleidt bij het implementeren van cultuureducatiebeleid.

ICC-Cursus
ICC’ers ontwikkelen het cultuureducatieplan, zorgen voor de coördinatie van het programma binnen de school en dragen actief bij aan de verankering van cultuureducatie in het onderwijs. Leer op praktische en interactieve manier hoe je cultuureducatie op je school kunt vormgeven, stimuleren en behouden. Na de cursus beschik je over een zeer bruikbaar beleidsplan voor de komende vier jaar.

Teamtraining
‘Inspireer, motiveer of informeer je schoolteam door een teamtraining of teamworkshop op maat verzorgd door Mocca. De training of workshop wordt nauw afgestemd op de situatie en wensen van jouw school en bevordert de kwaliteit van cultuureducatie en de leerlijnen in het kader van het Basispakket. Wij bouwen de studiedag of teamworkshop voor je op maat op uit verschillende modules op basis van de input van de directeur en/of de ICC’er. De training of workshop kan plaatsvinden op een datum en een locatie naar keuze.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg uitnodigingen voor en informatie over Mocca- en MoccaAcademie-activiteiten die relevant zijn voor je vakgebied.

Een goed idee?
Werk je in het onderwijs en/of culturele veld en heb je een goed onderwerp of locatie in gedachten voor een meetup of masterclass? We horen het graag! Neem contact met ons op via de mail of bel.

Vragen?
Heb je vragen over onze bijeenkomsten of cursussen? We beantwoorden ze graag.

Contact MoccaAcademie
Ben Hekkema bhekkema@mocca-amsterdam.nl
Dominique van Egeraat dvanegeraat@mocca-amsterdam.nl

Op alle bijeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van de MoccaAcademie van toepassing.