Met Naniki naar Cultuur naar het Stedelijk museum
Hallo daar ben ik weer met mijn derde blog. Ik ben in de herfstvakantie naar het Keith Haring festival gegaan. Het was bij het Stedelijk Museum. Je kon er binnen knutselen en tekenen op een glazen muur en aan de andere kant van de muur kreeg je gratis limonade en koekjes. Er was ook hiphop dans en er was ook een muur waar je je naam op kon schrijven. Maar daar stonden geen Keith Haring poppetjes op.

Met Naniki naar Cultuur naar het Stedelijk museum

Eigenlijk wist ik al heel veel over Keith Haring want ik had een les op school gehad. Ik had geleerd dat zijn schilderijen heel erg populair zijn. En dat Keith Haring zelf ook heel beroemd is, omdat zijn kunst heel mooi is. Ik vind het ook heel mooi. Je kunt zijn schilderijen heel goed herkennen aan de poppetjes. Zijn poppetjes hebben geen gezicht en dat maakt het wel een beetje grappig.

 

Met Naniki naar Cultuur naar het Keith Haring festival in het Stedelijk museum

In het Stedelijk Museum hangt een doek van 12 bij 20 meter lang van Keith Haring. Die kon je bekijken met een verrekijker. Hij heeft het in een dag gemaakt. We deden een spelletje dat je een poppetje moest kiezen en nadoen. En dan moesten de anderen raden welk poppetje je nadeed. Dat vond ik heel erg leuk.

Met Naniki naar Cultuur naar het Keith Haring Festival in het Stedelijk museum
Toen zijn we naar boven gegaan. En toen was daar hiphop. Ik ging eerst even kijken, maar daarna ging ik ook meedansen. We mochten liedjes uitkiezen bij de DJ. Ik heb wel twee en een half uur gedanst. De meesters waren heel erg aardig. En er was een hele mooie dansvloer die heel erg op een schaakbord leek. Dit was mijn derde blog. Tot de volgende blog.