ndt-foto

Met Mocca naar Cultuur

Laat je in schooljaar 2018-2019 inspireren door onderwijs en cultuur in Amsterdam. Ontmoet nieuwe collega’s of oude bekenden tijdens onze bijeenkomsten en cursussen op inspirerende locaties. Spijker je kennis bij en blijf op de hoogte door ons te volgen via de nieuwsbrief en social media.

MoccaAcademie programma schooljaar 2018/2019 

Meetups
Deel ervaringen en leer van anderen. Tijdens meetups deelt een spreker zijn of haar expertise uit de praktijk met deelnemers aan de Meetup, die hun ervaringen in het onderwijs of het culturele veld uitwisselen met collega’s. Ga naar huis met een portie nieuwe ideeën waarmee je zo aan de slag kunt.

Mocca Masterclasses
Kom naar de Mocca masterclasses en ga de verdieping in. Je leert door te luisteren en vooral toe te passen en te doen!

Cursussen en Trainingen
Heeft jouw school al een Interne Cultuur Coordinator? Of twee? En een cultuurbeleider? Breng cultuureducatie naar een hoger niveau met de ICC-cursus, de post-hbo cultuurbegeleider opleiding of een teamtraining.

De Maand van de Cultuureducatie
De maand april staat in het teken van cultuureducatie. We organiseren verschillende events, zoals een conferentie en discussiebijeenkomsten rondom het thema dat in dat jaar centraal staat. Volg onze events via website, nieuwsbrief en social media. Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen en doe inspiratie op.

Met Mocca naar Cultuur
Wil je gratis naar voorstellingen en rondleidingen in Amsterdam? Ga dan mee Met Mocca naar Cultuur! Ook dit jaar nemen we Amsterdamse leerkrachten, vakleerkrachten, cultuurcoördinatoren, directeuren én stagiaires van de Pabo ter inspiratie weer mee naar een gevarieerd cultuurprogramma in Amsterdam. Vaak krijgen we een speciale rondleiding of een extra introductie op een voorstelling. Vraag gerust collega’s mee en neem voor of na het programma even de tijd om bij te praten tijdens een drankje.

Kennismakingsgesprekken
Ben je educatiemedewerker, ZZP-er of kunstenaar en ben je werkzaam binnen cultuureducatie? Graag nodigen we je uit voor een informatief gesprek over hoe cultuureducatie wordt georganiseerd in Amsterdam. We vertellen je meer over het Basispakket Kunst- en Cultuureducatie en de werkzaamheden van Mocca en horen graag van jou over jouw werk en cultuureducatief aanbod of dat van de instelling die je vertegenwoordigt. Bel of mail voor een afspraak met Esther Jacobs, adviseur cultuur en onderwijs bij Mocca. ejacobs@mocca-amsterdam.nl / +31 (0)20 620 95 67 .

Een goed idee?
Werk je in het onderwijs en/of culturele veld en heb je een goed onderwerp of locatie in gedachten voor een meetup of masterclass? We horen het graag! Neem contact met ons op via de mail of bel.

Vragen?
Heb je vragen over onze bijeenkomsten of cursussen? We beantwoorden ze graag.

Contact Mocca Academie
Ben Hekkema bhekkema@mocca-amsterdam.nl
Dominique van Egeraat dvanegeraat@mocca-amsterdam.nl

Of bel 020-620 9567