Mocca verbindt kinderen en cultuur. Wij staan voor goed cultuuronderwijs voor álle Amsterdamse kinderen. Daarom brengen we scholen en het culturele veld samen. Zo kunnen kinderen hun eigen creativiteit ontdekken en opgroeien met dans, theater, musea, muziek en kunsten. Cultuuronderwijs is onmisbaar. Cultuur verrijkt kinderen.   

Wij zorgen voor cultuuronderwijs voor alle Amsterdamse kinderen. Kom jij zorgen voor onze interne coördinatie?

Vind jij cultuuronderwijs voor kinderen belangrijk voor hun ontwikkeling? Wil je werken bij een organisatie die daar vol passie aan werkt? En ben je goed in het coördineren van interne zaken? Kom dan ons team versterken als:

Coördinator Interne Organisatie

Per 1 april 2019, 24 uur per week

In opdracht van Gemeente Amsterdam adviseert Mocca scholen en culturele instellingen bij de opzet en uitvoering van cultuuronderwijs, en zorgt voor de inhoudelijke en praktische invulling van het Basispakket Kunst- en Cultuureducatie. De MoccaAcademie verzorgt scholing en kennisdeling in cultuureducatie. Via de Cultuurbus vervoert Mocca jaarlijks ruim 45.000 leerlingen naar podia en musea. Deze activiteiten vragen intern om coördinatie.

Als Interne Coördinator is de interne bedrijfsvoering je werkterrein. Je zorgt voor de coördinatie en productie van activiteiten en bijeenkomsten, voor de jaarplanning en je stuurt op samenhang en verbinding. Je bent de linking pin voor het team, coördineert de inzet van middelen en levert managementinformatie (via bijvoorbeeld Sales force). Je initieert samenwerking en overleggen, monitort afspraken en bewaakt de planning.


Wat we vragen

  • Je hebt kennis van projectplanning en bent goed in staat (jaar)planningen en projecten onderling logischerwijs te verbinden.
  • Je bent samenwerkings- en resultaatgericht, bewaakt voortgang, bent praktisch ingesteld, houdt overzicht en hebt organisatiesensitiviteit.
  • Je bent een aanpakker en kunt zelfstandig werken. Je bent in staat collega’s te adviseren en helpen met coördinatie en planning van een diversiteit aan activiteiten. Je rapporteert aan het management.


Wat we je bieden

  • De functie is voor 24 uur per week
  • Je werkt op ons fijne kantoor aan de Baarsjesweg in Amsterdam West
  • Zes maanden contract met mogelijkheid tot verlenging
  • Startdatum: 1 april 2019 of eerder
  • Salaris: afhankelijk van kennis en ervaring € 2.443,- en € 2.746,- bruto op basis van 36 urige werkweek
  • Team enthousiaste en gedreven collega’s, goede secundaire voorwaarden

Graag ontvangen we je cv en motivatie voor 30 maart 2019. Mail naar info@mocca-amsterdam.nl. Voor meer informatie bel met Beate Schwarz +31 (0)20 620 95 67.

Tot ziens bij Mocca!